16 сент. 2017 г., 22:48

... 

  Поэзия » Другая
312 0 0


Бутилка вино, кутия цигари.
Показват се белезите, като медали.
Любовниците гледат на тях,
като тайни които трябва да бъдат разкрити.

 

Като птичка в златна клетка.
Като червей на кукичка.
Като в изтъркан роман принцеса,
повръщаща  всяка приказка.

 

Като бебе мъртво родено,
като звяр прострелян от думи.
Разкъсващ на две всеки,
които иска да го засегне.

 

...опитваме се да бъдем свободни.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??