В очите ти ще видя дъжд... Сълзите отпреди...
Можеш ли за тях да ми простиш? Можеш ли с мен да продължиш?
Аз знам не можеш без обида да ме гледаш...
Не можеш смело до мен да се изправиш...
А ще можеш ли все някога?
Преливат в мен и болка и тъга,
нямам сила да гледам напред и се връщам назад...
Със спомените вплитам онази любов... И боли...
И боли, но свикнах вече...
Ослепях от болка, без думи останах и само с твойто име на уста...
И търся, скитам, без надежда, не оставям след себе си следа...
По твойте стъпки аз вървя... Вървя и търся малко светлина...
Към изгубеното бягам, но все не го намирам...
Обръщам глава и гледам напред, а се връщам назад.
И пак отново там сама със спомените си...
Накланям глава, не търся вече... Боли, но няма сълзи...
Напред ли тръгнах, или се върнах отново назад...
© Александрина Все права защищены