Живеем във свят
на свирепа жестокост,
насилие, убийства -
заслепени от завист,
борба за богатство...
"Минутата, изгубила
своята ценност -
миг - и я няма.''
С нея отлитна
НАДЕЖДАТА, ВЯРАТА, ЛЮБОВТА
- и какв0 ни остана,
само една ПРАЗНОТА!
Никой ли няма въпрос
да ми зададе:
-Къде е оптимизмът
във твойте стихове?
Отговор няма....
Тунелът е дълъг и тъмен,
пътят безкраен...
© Анка Александрова Все права защищены