28.02.2010 г., 21:29 ч.

***** 

  Поезия » Друга
502 0 0

Живеем във свят

на свирепа жестокост,

насилие, убийства -

заслепени от завист,

борба за богатство...

"Минутата, изгубила

своята ценност -

миг - и я няма.''

С нея отлитна

НАДЕЖДАТА, ВЯРАТА, ЛЮБОВТА

- и какв0 ни остана,

само една ПРАЗНОТА!

Никой ли няма въпрос

да ми зададе:

-Къде е оптимизмът

във твойте стихове?

Отговор няма....

Тунелът е дълъг и тъмен,

пътят безкраен...

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??