27 янв. 2021 г., 09:17  

Чай с коняк 

  Поэзия » Любовная
329 0 0

Искам в къщичка бяла 

със зелени прозорци и дървен чардак,

в нощта да се гушкаме двама

и да пиеме чай с коняк.

 

Да запалиш печката стара,

да чувам как навън дъждеца вали,

свещичката в мрака веч да догаря,

ти да вплиташ пръсти в моите коси.

 

Да бъдеш като огъня - топъл и влюбен,

да ме гали с обич твойта мъжка ръка,

да усещам по мене дъха ти, възбуден

в мен да впиеш пламналите си уста.

 

Сгушена в обятията твои да пребъда,

да се топим от страст в среднощна тишина

и позволи тогава аз да бъда

онази..."приятелка мила, стара и добра".

 

 

 

© Natalie Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??