Искам в къщичка бяла
със зелени прозорци и дървен чардак,
в нощта да се гушкаме двама
и да пиеме чай с коняк.
Да запалиш печката стара,
да чувам как навън дъждеца вали,
свещичката в мрака веч да догаря,
ти да вплиташ пръсти в моите коси.
Да бъдеш като огъня - топъл и влюбен,
да ме гали с обич твойта мъжка ръка,
да усещам по мене дъха ти, възбуден
в мен да впиеш пламналите си уста.
Сгушена в обятията твои да пребъда,
да се топим от страст в среднощна тишина
и позволи тогава аз да бъда
онази..."приятелка мила, стара и добра".
© Natalie Todos los derechos reservados