Може би ще ти се иска
с малко лед да ме докоснеш,
ще внимаваш да не плиска –
да не би да ме изпуснеш.
По ръба на чуждо тяло
ще играят твойте устни.
с мойто, силно отлежало,
преживяваш още фусти.
И пиян за пета вечер
ще погледнеш към леглото,
но пък мен ме няма вече,
нито спиртът във стъклото.
© Маргарита Все права защищены