18 feb 2007, 15:02

Чаша алкохол 

  Poesía
863 0 1

Може би ще ти се иска

с малко лед да ме докоснеш,

ще внимаваш да не плиска –

да не би да ме изпуснеш.

 

По ръба на чуждо тяло

ще играят твойте устни.

с мойто, силно отлежало,

преживяваш още фусти.

 

И пиян за пета вечер

ще погледнеш към леглото,

но пък мен ме няма вече,

нито спиртът във стъклото.

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??