Всички сме в локвата България.
Омазани, задавени от злост, продажност и печал.
Един-друг тровим си живота със сценария,
който някой друг за наш нахално е избрал.
Всички сме в локвата България.
Подгизнали, затлачени, ежедневно мрем.
Но в театъра след грешка, случи се авария
и Актьор с приз РАЗЛИЧЕН беше отличен.
Всички сме в локвата България.
Но днес има и друго, освен лепкавата кал.
Спечелихме с появата му, като от лотария.
Не знам има ли някой, който още да не го е осъзнал?
© Нели Все права защищены
( http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=28769)