8 янв. 2016 г., 23:16  

Черно и бяло 

  Поэзия » Другая
322 0 4

 

 

 

 

Черното е черно, бялото-бяло,
разделят ли се навреме.
Сиви са облаците, сиво е небето
прегърнат ли се двете.


Омразата, понякога е любов, 
лъжата-жалко примирение.

Истината, те вкарва в гроб,
разкаянието е твоето спасение.

...колко години още ще чакам, 
прошка да  дам.

 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??