Черното е черно, бялото-бяло,
разделят ли се навреме.
Сиви са облаците, сиво е небето
прегърнат ли се двете.
Омразата, понякога е любов,
лъжата-жалко примирение.
Истината, те вкарва в гроб,
разкаянието е твоето спасение.
...колко години още ще чакам,
прошка да дам.
© Станислав Русев Todos los derechos reservados