22 февр. 2008 г., 22:11

Червена прегръдка 

  Поэзия » Любовная
614 0 1

Поглед жаден…

Ръце топли, чакащи ме…

Въздух хладен,

сърце, туптящо за мен…

 

Прегръдка силна, червена,

красива като нощно сияние…

Тъгата в камък вледенена,

няма вече покаяние…

 

Усмивка светла, мила,

блясък в очите…

Любовта в сърцето ми се свила,

дъга изгрява при мечтите…

 

И пак прегръдка,

но още по-силна и смела!

Галеща милувка,

тръпка по тялото умела…

 

И ето има слънчев лъч над нас!

На раздяла пак прегръщам те,

влизам в сърцето ти аз…

И заклевам те… Не забравяй ме…

 

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??