Поглед жаден…
Ръце топли, чакащи ме…
Въздух хладен,
сърце, туптящо за мен…
Прегръдка силна, червена,
красива като нощно сияние…
Тъгата в камък вледенена,
няма вече покаяние…
Усмивка светла, мила,
блясък в очите…
Любовта в сърцето ми се свила,
дъга изгрява при мечтите…
И пак прегръдка,
но още по-силна и смела!
Галеща милувка,
тръпка по тялото умела…
И ето има слънчев лъч над нас!
На раздяла пак прегръщам те,
влизам в сърцето ти аз…
И заклевам те… Не забравяй ме…
© Усмивка Всички права запазени