11 дек. 2019 г., 07:46

Човекът във късният час 

  Поэзия
513 0 1

Аз съм човекът във късният час,
който замислен гледа звездите.
А дали и те гледат към нас?
И търсят във нас някакъв смисъл?
Навярно така е, защото е мрак.
Навярно и те, като мене будуват.
И аз им проблясвам от малкият свят.
И смисъл им давам-да съществуват.

© Кольо Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??