18 мар. 2015 г., 21:24

Чрез теб 

  Поэзия » Любовная
384 0 1

Чрез Теб


В зеницата на твоята душа
потъвам сякаш до забрава,
размиват се ненужните неща
и само Любовта остава.


Животът сътворява чудеса

дошли от приказки старинни,
със страсти дишам и горя -
на клада до виновни и невинни.


Забравям за тревоги, за вини ...
Надмогвам тленната си мисъл.
И нищо на сърцето не тежи: ...
Чрез теб животът има смисъл!


Лъчиста


© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??