Аз съм там...
Там, където ти не чакаш.
Аз съм там:
в залеза,
в зората,
в тревата,
и в цветята,
в полъха, който нежно те докосва,
в слънцето, което те целува,
аз съм там...
Аз съм твоята душа,
която взех и разпилях -
песъчинки на морския бряг.
Аз съм ти,
а ти си аз -
навсякъде и всичко
ще съм аз,
прашинка съм във твоето сърце,
която го обсеби.
© Мария Георгиева Все права защищены