6.06.2010 г., 23:23 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
711 0 1

 

Аз съм там...

Там, където ти не чакаш.

 

Аз съм там:

в залеза,

в зората,

в тревата,

и в цветята,

в полъха, който нежно те докосва,

в слънцето, което те целува,

аз съм там...

 

Аз съм твоята душа,

която взех и разпилях -

песъчинки на морския бряг.

 

Аз съм  ти,

а ти си аз -

навсякъде и всичко

ще съм аз,

прашинка съм във твоето сърце,

която го обсеби.

 

 

 

 

 

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!Ми,мислих доста,ама не го почувствах някак и така си остана- със звездичките.Дай ми някакво предложение и ще му сложим заглавие.
Предложения
: ??:??