Сърцето ме боли когато си с нея
Имам чувството че ще полудея
Боли че ласките ти трябва да деля
А аз оставам безмълвна сега
Убиваш ме бавно любими
Макар да зная че излишната съм аз
Но не мога да си тръгна - прости ми
Ще чакам докато дойде и моят час
На сърцето не се заповядва
Кого да обича то само ще реши
Но ако аз не съм твоето момиче
Моля те в очите ми кажи
Не искам отново да страдам любими
Не искам да бъда другата жена
Ако нея избереш моля те прости ми
Но по-добре да бъда сама
Ще чакам да решиш съкровище мое
С коя напред да продължиш
Но знай че каквото и решение да вземеш
Една от нас ще нараниш
05.02.2010г.
© Нели Балабанова Все права защищены