5.02.2010 г., 16:00 ч.

********* 

  Поезия » Любовна
667 0 3

Сърцето ме боли когато си с нея

Имам чувството че ще полудея

Боли че  ласките ти трябва да деля

А аз оставам безмълвна сега

 

Убиваш ме бавно любими

 Макар да зная че излишната съм аз

Но не мога да си тръгна - прости ми

Ще чакам докато дойде и моят час

 

На сърцето не се заповядва

Кого да обича то само ще реши

Но ако аз не съм твоето момиче

Моля те в очите ми кажи

 

Не искам отново да страдам любими

Не искам да бъда другата жена

Ако нея избереш моля те прости ми

Но по-добре да бъда сама

 

Ще чакам да решиш съкровище мое

С коя напред да продължиш

Но знай че каквото и решение да вземеш

Една от нас ще нараниш

 

 

 

 

05.02.2010г.

 

© Нели Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никога никой не чакай,защото подобни чувства няма да получиш.Граби от живота с пълни шепи , а нещастието нека те подминава.Никой не заслужава мили и нежни думи ако с любов не отвръща.Имаш наистина страхотни произведения който показват колко талантлива и наранена си.Продължавай чувствата си в думи да изразяваш.БРАВО!
  • много познато пожелавам ти да стане,така както искаш
  • и те така...
Предложения
: ??:??