29 мар. 2017 г., 22:59

Да играем на въже 

  Поэзия » Юмористическая, Другая
346 2 5

Когато любовта е ухапана

от безумието на сатаната

когато сърцето е попарено

от изневяра

когато чувства са не споделени

 

не режете своите вени!

купете си ведно въже

и бутилка уиски...

намерете си дърво...

закачете го

обадете ми се веднага!

аз ще въртя въжето, а вие ще скачате

 

Музиката – от мен

(безплатно)

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??