Когато любовта е ухапана
от безумието на сатаната
когато сърцето е попарено
от изневяра
когато чувства са не споделени
не режете своите вени!
купете си ведно въже
и бутилка уиски...
намерете си дърво...
закачете го
обадете ми се веднага!
аз ще въртя въжето, а вие ще скачате
Музиката – от мен
(безплатно)
© Христо Манчев Todos los derechos reservados