18 мар. 2020 г., 10:25

Да мълчим 

  Поэзия
524 1 0

 

Днес не съм ти симпатична

Днес, навярно ще мълчим.

Не е страшно. Имам книга.

Слушам даже глас любим.

 

Да горчи ми, но е тръпка

да прескочиш, хей така

най - типичните постъпки:

Искам! Длъжен си! Сега!

 

Някак чисто е и просто...

Обич, книга, глас любим

Ще почакам твоя разказ.

Щом е нужно, да мълчим!

© Екатерина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??