Днес не съм ти симпатична
Днес, навярно ще мълчим.
Не е страшно. Имам книга.
Слушам даже глас любим.
Да горчи ми, но е тръпка
да прескочиш, хей така
най - типичните постъпки:
Искам! Длъжен си! Сега!
Някак чисто е и просто...
Обич, книга, глас любим
Ще почакам твоя разказ.
Щом е нужно, да мълчим!
© Екатерина Димитрова Todos los derechos reservados