Не мога да избягам, не мога да се скрия.
Мога само да се боря. Трудно е, но няма
връщане назад. Протегни ръка и ме спаси
от самотата.
Прегърни ме и аз ще ти се доверя.
Бъди моята мечта и аз ще тръгна с теб дори
накрая на света. Целуни ме нежно и нека в
миг времето да спре.
Душите ни са вече слети
в едно. Сърцето ми е твое и бие единствено за
теб. Не ме оставяй, бъди до мен и тук и във
вечността.
© Христина Михайлова Все права защищены