11 jul 2012, 23:47

Да обичаш 

  Poesía » De amor
495 0 1

 

 

 

 

Не мога да избягам, не мога да се скрия.

Мога само да се боря. Трудно е, но няма

връщане назад. Протегни ръка и ме спаси

от самотата. 

 

Прегърни ме и аз ще ти се доверя.

Бъди моята мечта и аз ще тръгна с теб дори

накрая на света. Целуни ме нежно и нека в 

миг времето да спре.

 

Душите ни са вече слети

в едно. Сърцето ми е твое и бие единствено за 

теб. Не ме оставяй, бъди до мен и тук и във

вечността.

© Христина Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пред теб е живота.много си млада за да пишеш за самота.гледай по оптимистично на живота-успех!
Propuestas
: ??:??