6 июн. 2008 г., 23:34

да се чувстваме обичани 

  Поэзия » Другая
814 0 4
Заспиваш...
а ще ми е трудно
за тебе двете рози да откъсна.
Заспивай!
Ще ми бъде мъчно...
стихиите във себе си ще скрия.
Отиваш си...
не искам да те връщам,
там те очакват нови хоризонти.
Отивай си!
Аз знам, че ще се върнеш,
дори да е след хиляди години...
във вятър може би ще се превърнеш.
А до тогава
                   нека да се чувстваме обичани...

© Ониксче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??