6 jun 2008, 23:34

да се чувстваме обичани 

  Poesía » Otra
813 0 4
Заспиваш...
а ще ми е трудно
за тебе двете рози да откъсна.
Заспивай!
Ще ми бъде мъчно...
стихиите във себе си ще скрия.
Отиваш си...
не искам да те връщам,
там те очакват нови хоризонти.
Отивай си!
Аз знам, че ще се върнеш,
дори да е след хиляди години...
във вятър може би ще се превърнеш.
А до тогава
                   нека да се чувстваме обичани...

© Ониксче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??