27 янв. 2019 г., 01:30

Да те обичам по-малко 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
651 0 1

от утре ще го опитам

това нещо с обичането

в по-малки количества -

да не ти разказвам деня си,

да не подскачам от радост,

когато ми звъннеш,

да не тичам обратно,

когато се скараме,

да съм по-сдържана,

да гледам себе си...

 

от утре ще го опитам,

но само за няколко дни

© Мадлен Аспарухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??