от утре ще го опитам
това нещо с обичането
в по-малки количества -
да не ти разказвам деня си,
да не подскачам от радост,
когато ми звъннеш,
да не тичам обратно,
когато се скараме,
да съм по-сдържана,
да гледам себе си...
от утре ще го опитам,
но само за няколко дни
© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados