3 мая 2009 г., 20:02

Да те търся ли 

  Поэзия
863 0 3

 

Да те търся ли?... Къде?

В очите на чужди мъже?

Не искам  да се вглеждам в тях,

там няма нищо мое, нищо твое...

Къде да те намеря?

В кристални пръски дъжд ли?

Дъждът ще спре...

А капките ще донесат сълзи...

Не искам да те търся там...

Да вървя ли в твоята посока? Как?

Като си нямам нито път, нито пък посока...

Усещам само студ... И тук е празно...

А навсякъде си ти... Без мен...

Не ме искаш и сама го виждам...

Разбирам, не съм тази, която трябва,

но съм тази, която те обича...

© Александрина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??