Да те търся ли?... Къде?
В очите на чужди мъже?
Не искам да се вглеждам в тях,
там няма нищо мое, нищо твое...
Къде да те намеря?
В кристални пръски дъжд ли?
Дъждът ще спре...
А капките ще донесат сълзи...
Не искам да те търся там...
Да вървя ли в твоята посока? Как?
Като си нямам нито път, нито пък посока...
Усещам само студ... И тук е празно...
А навсякъде си ти... Без мен...
Не ме искаш и сама го виждам...
Разбирам, не съм тази, която трябва,
но съм тази, която те обича...
© Александрина Всички права запазени