19 апр. 2013 г., 08:04

* * * 

  Поэзия
414 0 0

греховете на любовта,

изписани на лицето ми,

пак ме провокират

още и още да греша,

и още и още

да ме боли,

а ти -

дори когато си тръгваш,

дори когато си тук,

ти винаги

си щастлив,

че можеш 

да ме разтревожиш

и накараш

още и още

да греша от любов

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??