греховете на любовта,
изписани на лицето ми,
пак ме провокират
още и още да греша,
и още и още
да ме боли,
а ти -
дори когато си тръгваш,
дори когато си тук,
ти винаги
си щастлив,
че можеш
да ме разтревожиш
и накараш
още и още
да греша от любов
© Мария Todos los derechos reservados