в съня ми
(се) срещаме
(по) средата
на пътя
-- Ирландия --
малка
накипрена
кръчма
тъжна
приказна
празна
многозначителна тишина на новия ден
след дълга нощ на пируване диво
hangover
бавно мъчително изтрезняване
като пристигане в "тук" и в "сега"
удар на глава в нисък дървен таван
а отвън сълзите на сивия ден
измиват нежно прозорците спретнати
докато меки отсенки на сивото
пречупват шаренията на живота
© Енчо Все права защищены