24.08.2012 г., 10:53 ч.

* * * * * * * * 

  Поезия » Любовна
511 0 0

 

 

в съня ми

(се) срещаме 

(по) средата 

на пътя 

-- Ирландия -- 

малка 

накипрена

кръчма

тъжна 

приказна

празна

 

многозначителна тишина на новия ден

след дълга нощ на пируване диво

hangover

бавно мъчително изтрезняване

като пристигане в "тук" и в "сега"

удар на глава в нисък дървен таван 

 

а отвън сълзите на сивия ден

измиват нежно прозорците спретнати

докато меки отсенки на сивото 

пречупват шаренията на живота

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??