14 июн. 2017 г., 22:53

Либе хубаво 

  Поэзия » Любовная
354 0 0

Кротко усмихва се луната,

звездите галят ме с лъчи,

ала как да ти простя самотата,

що ти ми причини?

Ела, озари моя сумрак,

искрица надежда ми дай,

ела, слънце-зрак,

нека на нощта да дойде край!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??