14 jun 2017, 22:53

Либе хубаво 

  Poesía » De amor
352 0 0

Кротко усмихва се луната,

звездите галят ме с лъчи,

ала как да ти простя самотата,

що ти ми причини?

Ела, озари моя сумрак,

искрица надежда ми дай,

ела, слънце-зрак,

нека на нощта да дойде край!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??