21 авг. 2009 г., 00:27

Деня, в който не те видя 

  Поэзия » Любовная
888 0 0

Денят, във който не те видя,
е ден на мъка и тъга.
В сините очи, ако не се огледам,
се чувствам тъжна и сама.
Дали в любов прерасна нашата игра?
Или отново е заблуда някаква?
С мисълта за тебе аз заспивам,
събуждам се и сладко се усмихвам.
Сънувах те отново и съм щастлива,
че виждам те дори насън!
Но дали ме чуваш и разбираш,
че с сините очи измамни - бавно ме убиваш!

© Мария Табакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??