Знаеш ли как се чувствам?
Запитвал ли си се дори
как съм и защо не пускам
мечтата си да отлети?
Питал ли си се какво е да си като мен,
отритнат, изоставен от света?
Почувства ли се днес смутен,
питайки се за това?
Знаеш ли какво е да си сам?
И в сърцето ти да има само пустота?
Да се чувстваш... дете на килограм?
Да живееш с приятел - самота?
Знаеш ли какво е да се търсиш,
без да знаеш има ли те въобще?
Знаеш ли какво е да пораснеш,
докато все още си дете?
Знаеш ли какво е да се бориш?
Да търсиш мястото си под небето?
Знаеш ли какво е да се молиш?
А да ти разбиват пак сърцето?
Поставял ли си се на мое място?
Замислял ли си се дори?
Помисли и ще ти стане ясно
защо не пускам мечтата си да отлети.
***
Без нея аз съм просто... нищо.
Тя в живота ме крепи.
Тръгне ли си, аз умирам.
Животът ми не струва без мечти!
© Или Дадарова Все права защищены
без да знаеш има ли те още?
Знаеш ли какво е да пораснеш,
докато все още си дете?"
Според мен това е финала!*
Поздравявам те за мъдростта и таланта!