16 апр. 2011 г., 10:45

Детски спомен 

  Поэзия » Белые стихи
929 0 0

Ех, приятелче,

колко дребни бяхме,

колко ли часове в игри 

пропиляхме,

ех, приятелче, всичко бе за малко,

пораснахме, запознахме се с живота – Жалко!

Ех, приятелче,

помниш ли как мечтахме,

как под звездите заедно си пяхме,

но за кратко бе туй всичко,

свършиха безгрижните години,

изпълнени с мечти и спомени мили.

 

© Митко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??