16 abr 2011, 10:45

Детски спомен 

  Poesía » Versos blancos
912 0 0

Ех, приятелче,

колко дребни бяхме,

колко ли часове в игри 

пропиляхме,

ех, приятелче, всичко бе за малко,

пораснахме, запознахме се с живота – Жалко!

Ех, приятелче,

помниш ли как мечтахме,

как под звездите заедно си пяхме,

но за кратко бе туй всичко,

свършиха безгрижните години,

изпълнени с мечти и спомени мили.

 

© Митко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??