Посявам в себе си надежди,
а всеки ден ме отегчава,
с жилетката от цветни прежди
и стореното се прощава.
На този миг съм огледало,
в който вече те намерих,
заблудата - опрах я рано,
диханията ги заселих…
© Георги Георгиев Все права защищены
Страхотно е, наистина.Хубави метафори и сравнения, съчетани готино.