30 мая 2009 г., 20:35

Диптих 

  Поэзия » Другая
681 0 2

 

 

Навън и в мен вали -

дъждът от каменни отломки.

От седем дни - не спи,

Ваятелят  на форми

 

изронва  спомени - болят

изстиналите истини -

троши илюзии - сълзят

дъждовните ми ириси.

 

Руши, за да спаси -

 

трошица нежност - властваща тъга!

Искрица сила - боляща самота!

И капка обич - надеждата в смъртта!

 

 

© Варя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??