31 авг. 2009 г., 12:29

Днес 

  Поэзия » Любовная
538 0 0

... И днес аз изплувах от дълбокото,

където толкоз време ти ме бе натиснал...

И въздух си поех за нови радости...

... но не! Не бързам да обиквам!

 

Че теб обичала бях

силно аз до вчера,

и днес... пак тъй силно те обичам!!!

 

И нови радости не ще намеря,

докато не спра да те обичам!!!

 

Но аз задъхано ще чакам времето

на нашето... отминало признание...

 

Днес въздух си поех отново

след толкоз бездиханни нощи...

... и да... признавам си, че...

... че тебе те обичам още!!!

 

29.08.2009г.

 

© Поли Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??