31 ago 2009, 12:29

Днес 

  Poesía » De amor
537 0 0

... И днес аз изплувах от дълбокото,

където толкоз време ти ме бе натиснал...

И въздух си поех за нови радости...

... но не! Не бързам да обиквам!

 

Че теб обичала бях

силно аз до вчера,

и днес... пак тъй силно те обичам!!!

 

И нови радости не ще намеря,

докато не спра да те обичам!!!

 

Но аз задъхано ще чакам времето

на нашето... отминало признание...

 

Днес въздух си поех отново

след толкоз бездиханни нощи...

... и да... признавам си, че...

... че тебе те обичам още!!!

 

29.08.2009г.

 

© Поли Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??