29 окт. 2009 г., 14:10

Днес... 

  Поэзия
818 0 3

Наречи ме речен камък,

бяла пеперуда или

великанска капка дъжд.

Днес съм обич непринудена,

нарисувана картина с дъх.

Като струна на китара  пея

за любов. И навсякъде се

чува само моя зов.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??