29 oct 2009, 14:10

Днес... 

  Poesía
819 0 3

Наречи ме речен камък,

бяла пеперуда или

великанска капка дъжд.

Днес съм обич непринудена,

нарисувана картина с дъх.

Като струна на китара  пея

за любов. И навсякъде се

чува само моя зов.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??