28 дек. 2005 г., 23:04

ДНЕС 

  Поэзия
603 0 1

ДНЕС

До утре ще изтлея,

а вчера вече – беше.

Сега дъждът навън

ме вика и ми пее

със капките студени

и със мокри тротоари.

Сега, не после – нито вчера,

ще ме повика някой.

Ще тръгна,
ще го търся.

И знам ще го намеря.

А утре ще е късно.

А утре ще се разминем –

може би.

Днес искам да обичам,

Днес искам да се смея.

 

© Елена Бързева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Вероника, много ти благодаря, че си прочела моите стихове! А за добрите думи - още повече!
Предложения
: ??:??