18 сент. 2010 г., 12:04

Днес е моят ред! 

  Поэзия » Другая
503 0 0

От днеска вече никоя ще бъда,

не ще измивам с сълзи твоето лице!

Достатъчно кривих и съкращавах пътя

на моите мечти, запитващи ме: Накъде?

 

От днес съм нова, непозната птица,

такава е развръзката на твоя фейлетон!

Ти сам поиска да си скиптър без матрица

и се обрече на горчив и продължителен погром!

 

От днес съм силна, нежна, но и неранима,

по-силна от желязото - по-крехка от меда!

От днеска вече ежедневно аз ще взимам-

последна бях в опашката, но днес е мой реда!

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??