8 мар. 2017 г., 21:44

Днес те хванах за ръка 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
871 4 2

Днес те хванах за ръка

и почувствах нещо мило.

Дали беше нашата съдба?

Или имаше и нещо гнило?

 

Днес те хванах за ръка

и потрепери ми сърцето.

Заради твойта красота,
отвори се дори небето.

Днес те хванах за ръка

и разбрах че си за мен.

А чувствам щастие сега!

Така искам да е всеки ден!

 

Днес те хванах за ръка

и поисках пак до мен да си!

С тебе ще прегърна и греха,

стига да държа ръката ти!

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??